ArbeidVitaal heeft inspirerende workshops voor meer vitaliteit! Met een workshop van ArbeidVitaal beginnen enthousiasme en energie binnen je organisatie te stromen. Staat de gewenste activiteit er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact op. ArbeidVitaal denkt graag mee!

Workshop gezonde voeding
Deze workshop laat werknemers op een interactieve wijze kennis maken met gezonde voeding. De workshop biedt kennis en praktische handvatten voor een gezond eetpatroon. De deelnemers staan stil bij hun eigen eetgedrag en worden gemotiveerd om te kiezen voor gezonde en volwaardige voeding. Na de workshop zijn de deelnemers in staat om gezonde voeding te herkennen aan het etiket en gemotiveerder om bewuste keuzes te maken.

Workshop bewegen
Zitten is het nieuwe roken. Uit onderzoek blijkt dat mensen met een zittend en inactief bestaan ongeveer 8-10 jaar korter leven. Mensen overschatten vaak hun eigen lichaamsbeweging en onderschatten vaak nut en noodzaak van bewegen. Met deze workshop worden de deelnemers in beweging gezet naar een actiever en vitaler leven.

Workshop voeding en ploegendienst
De workshop voeding en ploegendienst maakt werknemers bewust van de risico’s van ongezonde eetgewoonten in relatie tot wisseldiensten en/of nachtdiensten. Dit gebeurt op een toegankelijke manier, waarbij veel herkenbare voorbeelden worden gebruikt. De werknemers worden op een enthousiaste manier gemotiveerd om regelmatig en bewust te eten.